Джамбазки към младите: Гласувайте! Вие сте началниците, политиците сме Ваши служители

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ангел Джамбазки – кандидат за евродепутат от ВМРО-БНД

Водачът на листата на ВМРО-БНД за изборите за Европейски парламент Ангел Джамбазки призова младите хора да гласуват. По думите му гласуването е задължение за всеки българин. Младите хора трябва да разберат, че когато гласуват, те са началници, а ние, политиците, сме техни служители. Затова трябва да отидат да гласуват и после да търсят сметка от този, когото са избрали. Когато гласуват, за да получат парична облага, те всъщност нямат основание да се възмущават от избора, сподели Ангел Джамбазки.

На 24 май Джамбазки честити празника на всички българи:

„Поздравявам ви с Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост! Факт е, че запазвайки своето самосъзнание, формирайки се като нация на основата на кирилската писменост, сме дали, както казва поетът, „писмо и четмо на вси словени книги да четат“. Гордеейки се с това, нека знаят, нека помнят и нека пазят тази национална традиция.

Особено важно е да изпълним със съдържание думите „единство в многообразието“. 24 май е ден, в който празнуваме съществуването на нашата цивилизация. Коя друга държава, освен България, е запазила своето име повече от 1300 г. Още един повод за гордост.

Ние, българите, сме велика нация с дълбоки и древни корени! Доказали сме, че България е велика и могъща държава. На 24 май отбелязваме паметта на Светите братя Кирил и Методий и на Светите Седмочисленици, които дадоха на света българската азбука, писменост, култура и цивилизация. Това е нещо, което трябва да браним, защото това е нашето самосъзнание, нашата самоличност и нашето самочувствие.“

Хората с патриотични убеждения разбират, че Ангел Джамбазки е патриотичният кандидат и се консолидират около него. В кампанията има сплотяване на патриотичния вот около кандидатурата на Ангел Джамбазки, смята лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

От всички патриотични формации или поне от такива, които се представят за патриотични или се обявяват за такива, Ангел е най-ярката личност сред всички кандидати. Една личност, която няма нужда да обясняваме тепърва какво ще прави. Ангел Джамбазки е личност, която може да каже: „Аз направих“, „Аз се борих, резултатът е този…“, категоричен е Каракачанов.

На празничния ден ВМРО – Българско национално движение закри предизборната си кампания за евроизборите на 26 май. Водачът на листата Ангел Джамбазки благодари на всички за усилията да покажем какво е подкрепа за истинския национален интерес, какво е истинско родолюбие и патриотизъм.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за Европейски парламент партии, коалиции и инициативни комитети. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.