Андрей Новаков: На Европа й трябва фонд за малки проекти за селата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Габрово, 10.05.2019 © ГЕРБ Габрово

На Европа й трябва фонд за малки проекти, по който да могат да кандидатстват кметства, инициативни групи и неправителствени организации, за да се развиват селата. Това каза в Габрово кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков.

Той подчерта, че Габрово е пример за това как един град може да се преобрази, благодарение на европейските средства – ремонтирани училища, детски градини, нови улици, кръгови кръстовища, паркове и детски площадки. „Този шанс трябва да получат и селата“, каза още Новаков. Той се срещна с жителите на града на предизборна шатра на централната улица „Радецка“.

Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов благодари на Андрей Новаков за всичко, което е направил за града през последните години. „Това, което Андрей Новаков  направи за Габрово, човек прави само за родното си място, за дома си. Затова, дори да няма родствена връзка тук, много габровци вече го наричат „нашия депутат“, каза Цветомир Михов. Той припомни дарените от Андрей Новаков чисто нови легла за Родилно отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“, дарените нови съоръжения за детската площадка в кв. „Недевци“, това, че близо 100 души от габровска област посетиха Европейския парламент по негова покана, както и отпечатването на книжка за популяризирането на Габрово като добро място за бизнес и включването на селата от област Габрово в създадената от него онлайн платформа „Selovoditel“ и популяризирането им в страната и в чужбина.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Габрово, 10.05.2019 © ГЕРБ Габрово

Посещението на Андрей Новаков в Габрово завърши с водосвет за здравето и благополучието на жителите на Габрово и страната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за Европейски парламент партии, коалиции и инициативни комитети. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.