Евродепутатът Андрей Новаков става „внуче назаем“ в село Новаковци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Евродепутатът Андрей НоваковЕвродепутатът Андрей Новаков ще стане „внуче назаем“ в габровското село Новаковци, съобщиха от неговия пресофис. По този начин евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП се включва в инициативата на Община Габрово за развитие на малките населени места „Приеми ме на село“.

В „Приеми ме на село“ се включват младежи от цялата страна, за да се запознаят с традиционните български обичаи и да преоткрият българското село като желана дестинация за туризъм, отдих и културни събития.

Евродепутатът Андрей Новаков ще гостува в Новаковци на 4 септември, където освен с домакините си, при които ще отседне, ще се срещне и с всички млади хора, участници в проекта. Пред тях той ще представи възможностите, които Европейският съюз предоставя на младите хора за образование и младежко предприемачество.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Политика

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.