Проект за хотел към ЕМО "Етър" на арх. Андрей Андреев, арх. Петя Николова, арх. Милена Фетваджиева. Източник: ЕМО "Етър"

Една от „баните на годината“ на „Ideal Standard“ ще стане баня на хотела в „Етър“-а

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Проект за хотел към ЕМО "Етър" на арх. Андрей Андреев, арх. Петя Николова, арх. Милена Фетваджиева. Източник: ЕМО "Етър"
Проект за хотел към ЕМО „Етър“ на арх. Андрей Андреев, арх. Петя Николова, арх. Милена Фетваджиева. Източник: ЕМО „Етър“

Един от участниците в 14-тото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ ще бъде избран за хотелска баня, която да бъде адаптирана за хотел „Странноприемница“ в Етнографски музей на открито „Етър“, съобщават от севлиевската фирма.

Изборът на баня ще бъде направен от Етнографски музей на открито „Етър“ и архитектурният колектив, спечелил първо място в конкурса за преустройство на хотел „Странноприемница“- арх. Андрей Андреев, арх. Петя Николова, арх. Милена Фетваджиева.

„Ideal Standard“ ще откупи от дизайнера идейната концепция за хотелска баня, за да бъде адаптирана от проектантите при реализацията на бъдещата реконструкция.

На 15 март на официалната церемония по награждаването на победителите в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ ще се обяви и проекта, който ще бъде използван за баните на хотел „Странноприемница“ към ЕМО „Етър“.

„Ideal Standard Баня на годината 2017“ търси идеалната хотелска баня

Крайният срок за участие в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ е до 7 февруари 2018 г. В това издание проектите на участниците са на тема „Идеалната хотелска баня“. Категориите са две – „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“.

Участниците се борят за голямата награда – участие като специален гост на събитията на Ideal Standard по време на Milano Design Week (17 – 22 април, 2018 г.) и посещение на изложението Salone del Mobile Milano.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Обявиха победителите в архитектурния конкурс за хотел „Странноприемница“ на „Етър“-а

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.