Gabrovo.net

Gabrovo.net – един сайт за всички и всичко в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Gabrovo.net
Gabrovo.net. Снимка: Емил Михов

Gabrovo.net – един сайт за всички и всичко в Габрово. Това е мотото на най-новия портал за Габрово и габровци, чието стартиране беше обявено през септември.

Най-голямата мрежа от сайтове за Габрово към момента обединява новинарския сайт Габрово Daily, Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki и сайта за първата компютърна игра за Габрово Gabroville. През октомври тази година към Gabrovo.net ще се присъедини и сайт за габровския бизнес и предприемачи.

От днес Gabrovo.net е с нова визия и предоставя разнообразие от полезна информация за Габрово и габровци.

Новини

В новия портал може да прочетете последните актуални новини за града от новинарския сайт Габрово Daily, както и новини от културния живот на Габрово – събития, концерти и изложби.

Прогноза за времето

За да знаете дали да си вземете чадър или да си сложите слънчеви очила, Gabrovo.net ви дава актуална прогноза за времето от Sinoptik.bg.

Важна информация

От Gabrovo.net може да научите за спирания на водата в града и селата, ремонти на пътната мрежа, информация за обявен код за опасни метеорологични явления.

Транспорт

Разберете какво е разписанието на основните и допълнителните линии на градския транспорт, както и вижте карта на маршрутите на градския транспорт в Габрово.

Важни контакти

В Gabrovo.net може да откриете важни телефонни номера на местната администрация (Община, Областна администрация, МВР, НАП, Окръжен съд и др.), на здравни заведения, на автогара и жп гара Габрово, на образователни институции.

Хотели в Габрово

Ако търсите хотел в Габрово, Gabrovo.net предоставя лесен достъп до регистрираните хотели в града и неговите околности от популярния сайт booking.com.

История

Научете любопитни факти за историята на Габрово, личностите и събитията от миналото ни, благодарение на Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki и Facebook страницата Габрово – живият град.

Туризъм и забавление

В Gabrovo.net може да гледате клипа „Щастливо Габрово“, който беше създаден през 2014 г. и представи най-популярните места и забележителности в нашия град.

 

Как да се свържете с нас?

Ако искате да се свържете с нас за реклама в сайтовете от мрежата Gabrovo.net, да ни включите в листата си за прессъобщения или да ни пишете за новини и инициативи от Габрово, може да го направите на електронната поща на Габрово Daily editor@gabrovodaily.info.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.