Зрелищната вело надпревара „Gabrovo Challenge“ ще ни предизвика на 17 май

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Gabrovo ChallengeЧетвъртото „Предизвикателство на Габрово“ или „Gabrovo Challenge“ ще се проведе по традиция в деня след Габровския Карнавал на 17 май, съобщават от Concept Creative.

Състезателното трасе е изключително интересно и включва в себе си множество стълби, различни градски препятствия, скокове, виражи и разнообразни дървени конструкции. Дължината му е около километър, като стартира от Технически университет – Габрово и финишира на стълбите на Летния театър при площад „Чардафон“.

Предизвикателството на Габрово ще бъде вторият кръг от Българските градски серии, които се провеждат през целия месец май. Победителят в турнира се бори за изключително примамлива награда – директен билет за участие в кръг от Световните градски серии в Братислава на 19 юни тази година, където ще има възможността да се запознае и да кара рамо до рамо със състезатели от ранга на Филип Полк, Томас Славик, Мики Хана и много други.

До този момент за участие в зрелищното събитие са се записали над 90 човека от цяла България, като бройката на желаещите да участват се увеличава с всеки изминал ден. В Надпреварата ще могат да се включат всички желаещи смелчаги, уверени в своите умения на възраст над 14 години.

За допълнителна информация следете Фейсбук страницата на Concept Creative тук.

Програма:

16 май | Събота
14:00 – 18:00 – Оглед на трасето без колела
14:00 – 18:00 – Регистрация и получаване на стартови номера /Финална зона, пл.Чардафон/
18:00 – Карнавално шествие – Централна градска част (начало – бул. „Априлов” (НАГ)
20:30 – Празничен концерт – пл. „Възраждане”
Нощ на музеите

17 май | Неделя
8:00 – 9:00 – Регистрация и получаване на стартови номера /Финална зона, пл.Чардафон/
9:00 – 11:45 – Тренировки
12:00 – 14:00 – Квалификация
14:30 – 16:30 – Финали
Награждаване

Изображение: conceptcreative.org


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.