Facebook

Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха днес в цял свят, не само в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Facebook
Facebook

Facebook, Instagram и WhatsApp се сринаха в цял свят днес, съобщават световните медии. Според карта на сайта Downdetector.com проблемът с достъпа до трите сайта е бил основно в Европа, Азия и САЩ. Българските потребители също нямаха достъп до Facebook днес, пишат и българските медии.

Сривът във Facebook идва само месец след подобен масов проблем с достъпа до социалната мрежа през март.

Около 16:00 ч. достъпът до Facebook, Instagram и WhatsApp беше възстановен. Потребители в Габрово, незапознати с новините за срива от цял свят, обаче вече побързаха да коментират във Facebook, че проблемът е само в града и е свързан с протестите.

Карта на местата по света без достъп до Facebook на 14.04.2019. Източник: downdetector.com
Карта на местата по света без достъп до Facebook на 14.04.2019. Източник: downdetector.com

В англоезичния сайт Downdetector можете да следите състоянието на достъпа до водещи сайтове, включително и Facebook. Вижте карта с информация за сривовете в социалната мрежа тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.