Отново повече случаи на COVID-19 в Севлиево, отколкото в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Осем са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово на 29 юли 2020, съобщиха днес от Регионалната здравна инспекция.

В община Габрово случаите са два – 33-годишен мъж е без симптоми, а 37-годишен мъж е с грипоподобни симптоми и провежда домашно лечение.

В община Севлиево случаите са шест. 20-годишен мъж е с грипоподобни симптоми и провежда домашно лечение. 54-годишен мъж е хоспитализиран с двустранна пневмония в Специализираната болница за активно лечение по белодробни болести Габрово. Жени на 19 и 25 години са с грипоподобни симптоми и провеждат домашно лечение. 62-годишна жена е хоспитализирана в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ Севлиево с висока температура, повръщане и диария. 74-годишна жена е хоспитализирана също в Специализираната болница за активно лечение по белодробни болести Габрово с двустранна пневмония.

Новорегистрираните случаи не са свързани с трите епидемични взрива на територията на област Габрово в три предприятия в Севлиево и Габрово, за които РЗИ съобщи в последните дни.

Лицата, провеждащи домашно лечение, са поставени под задължителна 14-дневна домашна изолация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.