86-годишна жена от Габрово е новият случай на коронавирус

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

86-годишна жена от Габрово е новият случай на коронавирус, обявен тази сутрин от Националния оперативен щаб.

Възрастната габровка е дала положителна проба на бърз тест и на PCR тест. Изследвана е във връзка с предстояща хоспитализация в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ заради операция.

Жената не е имала оплаквания и е изкарала заболяването безсимптомно. В момента е хоспитализирана в инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово.

Контактните й лица са ограничени и вече се извършват изследвания и на тях.

Това е деветият случай на COVID-19 в област Габрово, заяви за Габрово Daily д-р Николай Пенчоков, директор на РЗИ Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.