8 нови случаи на COVID-19 от началото на седмицата, 7 са в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

8 са новите случаи на COVID-19 в област Габрово от началото на новата седмица, съобщават от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Трима от случаите, които са имали и грипоподобни симптоми, са настанени в болница. 42-годишна жена от Габрово е хоспитализирана в Инфекциозно отделение на МБАЛ “Д-р Т.Венкова“ Габрово с двустранна пневмония. Мъже на 48 и на 60 години са настанени в СБАЛББ Габрово – единият е с пневмония, а другият с двустранна пневмония. 60-годишният мъж живее в Белгия, но при завръщането си в България заболява.

Жена 33 години и малко дете на 4 години от Габрово са били изследвани като контактни на потвърден случай на COVID-19. Към момента са без симптоми на заболяването.

На домашно лечение е жена на 63 години от гр. Габрово. Изследвана е поради грипоподобни симптоми.

Мъж на 71 години от гр. Габрово е без симптоми на заболяването.

Мъж на 30 години от Севлиево е бил изследван заради грипоподобни симптоми. В момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ “ Д-р Ст. Христов“ гр. Севлиево.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.