7 са новите случаи на COVID-19 в област Габрово, 4 от тях са с пневмония

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

7 са новите потвърдени случая на COVID-19 в област Габрово към 16 септември, информират от Регионалната здравна инспекция в Габрово.

Мъж на 68 и жена на 62 години от Габрово са изследвани като контактни на потвърден случай на COVID-19.  Към момента  двамата са без симптоми на заболяването.

Мъж на 87 години от община Севлиево е хоспитализиран на 16.09.2020 г. в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ гр. Габрово с двустранна пневмония.

Двама мъже от Габрово на 86 и 88 години имат епидемична връзка помежду си. 86-годишният мъж към момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ гр. Габрово с двустранна пневмония. 88-годишният мъж е с грипоподобни симптоми и провежда симптоматично лечение.

В Инфекциозно отделение на габровската болница с двустранна пневмония е настанен и мъж на 57 години от гр. Дряново. Изследван е поради грипоподобни  симптоми.

В СБАЛББ Габрово с пневмония е настанена жена на 75 години от Габрово. Изследвана е поради грипоподобни симптоми.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.