6 са новите случаи на COVID-19 в областта, всички са от община Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

6 са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово към 12 август, информират от Регионалната здравна инспекция.

Един от тях е на мъж на 47 години, работник от фирма за текстил и облекло „ Дзалли“ Габрово. Общият брой на регистрираните случаи до момента във фирмата е 21.

Останалите 5 случая са от община Габрово: 3 жени на възраст 48, 56 и 64 години; 1 мъж на 42 години; 1 момче на 13 години.

Новорегистрираните 6 случаи провеждат домашно лечение и са  поставени с предписания на задължителна 14-дневна домашна изолация.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.