5 нови случая на COVID-19 и един починал – за 13 януари в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

5 са новите потвърдени случаи  на COVID-19 в област Габрово за 13 януари 2021 г., съобщават от РЗИ Габрово. Трима от тях са в община Габрово, а двама – в Севлиево.

И петимата са с леки симптоми или без симптоми на домашно лечение. Няма пациенти, хоспитализирани в лечебни заведения за болнична помощ.

На 13.01.2021 г. в област Габрово е починал един мъж на 80 години от община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.