4 нови случая на коронавирус – в Габрово, Севлиево и Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

4 са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово за периода 11-13 септември 2020 г., съобщиха от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Мъж на 49 години от Габрово е изследван поради грипоподобни симптоми и задух. Към момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

Мъж на 35 години от Габрово също е изследван поради грипоподобни симптоми. Към момента е афебрилен и провежда домашно лечение.

Дете на 15 години от Севлиево е изследвано профилактично за COVID-19 при хоспитализация в гр. София, но е без симптоми на заболяването.

Жена на 80 години от Трявна е хоспитализирана във Вътрешно отделение на МБАЛ “Д-р Т. Витанов“ в Трявна на 5 септември 2020 г. с двустранна пневмония, сърдечна недостатъчнос и хронична бъбречна недостатъчност. След получаване на положителен резултат за COVID-19, на 13 септември 2020 жената е настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.