4 депутати от 3 партии ще има област Габрово в новия парламент

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Четири депутати от три партии ще има в новото 45 Народно събрание, избрани от Габровски изборен район. Това обяви ЦИК в решение № 2428 от 8 април 2021 г.

ГЕРБ-СДС ще има 2 народни представители, „Има такъв народ“ – 1, „БСП за България“ – 1.

Останалите три партии и коалиции, които влизат в новия парламент, няма да имат депутати от Габрово – това са ДПС, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри, вън!“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.