Община Габрово подписва договор за първите нови автобуси за градския транспорт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна, източник www.sor.cz

Кметът на Габрово Таня Христова ще подпише договор за доставка на 3 броя нови 12-метрови автобуси на метан (CNG), съобщават от Община Габрово. Това ще се случи на 21 ноември в присъствието на посланика на Република Чехия.

Автобусите ще бъдат доставени в рамките на до 250 календарни дни по предложение на производителя. С открита процедура по ЗОП е избрана за изпълнител компанията СОР ЛИБХАВИ ООД.

Общо 14 нови автобуси трябва да бъдат доставени до началото на следващото лято, съобщиха през октомври от Община Габрово. През септември беше решено и да се закупят автобуси втора употреба, които да се използват като резервни от „Общински пътнически транспорт“ през зимния период.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК: Купуваме 34 автобуси за градския транспорт в Габрово до лятото на 2019 г.

Купуваме автобуси втора употреба за зимата в Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.