За един ден: трима блъснати пешеходци в Габрово, жена е с опасност за живота

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Трима пешеходци са били блъснати при пресичане на пешеходна пътека само за един ден в Габрово. Случаите са от 18 декември 2018 г., съобщават от МВР Габрово.

43-годишен шофьор от с. Жълтеш блъснал на пешеходната пътека срещу блок „Дунав“ майка с дете – 33-годишна жителка на Дряново с дъщеря й на възраст 1 година и 4 месеца. Инцидентът се случил около 11:50 ч. на 18 декември. Направен е тест за употреба на алкохол и на шофьора, и на майката, но той бил отрицателен. Майката и детето са настанени за наблюдение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово със съмнение за комоцио церебри, но без опасност за живота.

Отново на пешеходна пътека в Габрово, след кръстовището на бул. „Трети март“ с улица „Балкан“, около 17:44 ч. 68-годишна габровка блъска с автомобила си 67-годишна габровка. Пострадалата е настанена в реанимацията на габровската болница с опасност за живота в резултат от множество фрактури по крайниците и лицеви травми. Извършен е оглед на местопроизшествието. В РУ Габрово е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343 от НК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.