Васил Левски

Габрово ще отбележи 146 години от обесването на Васил Левски

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Васил Левски
Васил Левски

Габрово ще отбележи 146 години от обесването на Васил Левски с възпоменателно поклонение на 19 февруари 2019 г., съобщават от Община Габрово.

Поклонението ще започне в 12:00 часа с панихида пред Морената в градската градина до Драматичен театър „Рачо Стоянов“. Оркестър „Габрово“ ще изпълни възрожденски маршове.

Поетична композиция ще изнесат учениците от „НУ „Васил Левски“. Членове на клуб „Млад възрожденец” при Национална Априловска гимназия ще организират почетен караул.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Апостола на свободата Васил Левски и Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.