Севлиево

Севлиево чества 142 години от освобождението на града на 16 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Севлиево
Севлиево © Минчо Тодоров. Източник: Община Севлиево

Севлиево ще отбележи 142 години от освобождението на града от османско владичество на 16 юли, съобщават от Община Севлиево.

В знак на признателност пред подвига на героите, ще има поклонение пред Паметника на свободата в Севлиево. Поклонението ще започне в 11:00 ч. на 16 юли.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.