Габрово чества 135 години от Съединението пред паметника на Чардафон

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия ще отбележим в Габрово на 6 септември. Събитието ще бъде от 10:00 ч. пред паметника на Продан Тишков – Чардафон, съобщават от Община Габрово.

На събитието слово ще изнесе Антон Колев – секретар на регионалния клон на НД „Традиция“, а членове на дружеството ще организират почетен караул.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Съединението на България и неговият герой Чардафон

7 декември 1859 г. – роден е Продан Тишков (Чардафон)

22 ноември 1906 г. – умира Продан Тишков (Чардафон)


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.