Язовирите край Севлиево и Трявна ще бъдат построени до 10 години?

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Язовир “Мокра Бяла” край Севлиево и „Нейковци“ край Трявна ще бъдат изградени през следващите 10 години. Това е заявил зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков по време на проверка на строителството на язовир „Луда Яна“, който се намира до Панагюрище, съобщават от правителствената пресслужба.

Чрез тези язовири ще се гарантират количества с качествена питейната вода в районите, в които се очертава намаляване на дебита от съществуващите водоизточници.

Водният проблем в Севлиево и в севлиевските села е многогодишен и заради него през лятно-есенния сезон редовно има режим на водоподаването.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.