Граждани и ученици се включиха в инициативата на Община Дряново „Яж, движи се, тичай“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Над 300 участници се включиха в инициативата на Община Дряново „Яж, движи се, тичай“ – част Националната кампания „Нестле за Живей Активно!2021“.

Граждани и ученици от СУ „Максим Райкович“ и ПГИ „Рачо Стоянов“ направиха своя пробег от 400 м на стадион „Локомотив“ и получиха символични подаръци, осигурени от „Нестле“ и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, както и информационни материали за здравословното хранене и здравословния начин на живот под мотото „Нестле за по-здрави деца“, споделят от местната администрация.

Над 200 участници се включиха в инициативата на Община Дряново „Яж, движи се, тичай“. Снимка: Община Дряново

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.