Шофьор на автобус е блъснал възрастен човек на пешеходна пътека в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

60-годишен габровец, управлявайки автобус „МАН“, е блъснал преминаващ на пешеходна пътека 76-годишен мъж, съобщават от ОД МВР Габрово. Инцидентът е станал на 29 декември в 17:20 ч. на ул. „Свищовска“ в Габрово, на пешеходната пътека срещу голям хипермаркет в квартала.

Пострадалият е откаран за преглед в местната болница, като е освободен за домашно лечение с натъртване в областта на гърдите и главата. Пробите за алкохол и на двамата са отрицателни. ПТП-то е обслужено по административен ред.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.