Човек загина при пожар в къщата си

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Човек загина при пожар в къща в севлиевското село Сенник. Инцидентът се е случил на 8 януари 2019 г. Сигналът е получен в пожарната в 15:04 ч., съобщават от РДПБЗН – Габрово. Нанесени са материални щети.

Причината за пожара е неправилно ползване на отоплителен уред. При ликвидирането на произшествието са участвали 2 противопожарни автомобила и 5 пожарникари от РСПБЗН – Севлиево.

В същия ден се запали и комин на жилищен блок в Севлиево. Блокът се намира в ж.к. “Димитър Благоев” в гр. Севлиево. При пожара няма нанесени материални щети. Предпоставка за пожара е непочистен комин. В гасенето са участвали 1 противопожарен автомобил и 2 пожарникари от РСПБЗН – Севлиево.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.