Човек загина при пожар през нощта в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Човек загина при пожар в Габрово тази нощ, съобщават от РСПБЗН – Габрово. Има нанесени и материални щети. Причините за пожара са в процес на установяване.

Сигналът за пожар е получен на 18 декември 2018 г. в 04:10 ч. Пожарът е възникнал в изоставено помещение на жилищен блок на бул. ”Априлов” в гр. Габрово.

При ликвидирането на произшествието са участвали 1 противопожарен автомобил и 5 пожарникари от РСПБЗН – Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.