Раздадоха 700 пакета с храна за най-нуждаещите се в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Доброволците на Община Габрово доставиха 700 пакета с храна за най-нуждаещите се, дарена от производители и магазини в Габрово, съобщават от местната администрация.

Пакетите са с различно съдържание и в тях има козунак, червени яйца, млечна и обикновена баница, кисело мляко. Те са предназначени за най-нуждаещите се габровци, идентифицирани с помощта на детските ясли, градини и училища, дирекция „Социално подпомагане“ и подадени от гражданите и доброволците сигнали и адреси на хора в нужда.

Продуктите са дарени от габровски производители и магазини: „Елви“ ООД, магазини „Две плюс две“ ЕООД, магазини „Нивен“ ,  Магазин „Фамилия“, „Ненови 2014“ ЕООД, Хлебозавод ООД – Габрово, „ЖУ-БГ“ ООД, служителите на дирекция „Образование и социални дейности“. Баниците и яйцата са приготвени в кухните на ДЯ „Славейче“, детски градини „Радост“, „Ран Босилек“, „Мечо Пух“ и „Младост“, Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства, Център за обществена подкрепа „Вяра“; ЦСРИ „Келер“, Дневен център за стари хора, Звено Майка и бебе.

Повече снимки можете да видите във фейсбук профила на Община Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.