© Община Габрово

Ученици ще управляват Габрово за един ден

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

© Община Габрово
© Община Габрово

6 ученици от габровската Професионална гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ и дряновската Професионална гимназия по икономика „Рачо Стоянов“ ще влязат в ролята на кмет и заместник-кметове на Габрово, председател на Общински съвет – Габрово и секретар на Община Габрово.

Инициативата се нарича „Мениджър за един ден“ и се провежда за поредна година, съобщават от Община Габрово.

В управленското им превъплъщение ще им помагат, съветват и напътстват кметът Таня Христова, заместник-кметовете инж. Нела Рачевиц, инж. Климент Кунев и арх. Николай Меразчиев, председателят на ОбС Лена Георгиева и секретарят Полина Тихова.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.