Улиците „Емануил Манолов“ и „Чардафон“ – затворени за автомобили днес

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Днес, 22 юни 2021 г., в рамките на работния ден, ще бъдат затворени за движение на ППС ул. „Емануил Манолов“ и ул. „Чардафон“ в Габрово – от кръговото кръстовище при бившата Консултативна поликлиника до ул. „Съзаклятие“, съобщават от Община Габрово. Причината е в завършването на реконструкцията на кръстовището между улиците „Емануил Манолов“, „Чардафон“ и „Баждар“.

Като обходен маршрут за лекотоварни автомобили ще се използват улици „Брянска“, „Скобелевска“ и „Съзаклятие“.

Автомобилите, идващи от МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в посока централна градска част, ще преминават по ул. „Чавдар“. Тежкотоварните автомобили, идващи от ул. „Никола Войновски“, ще бъдат пренасочени по ул. „Македония“. Тежкотоварните автомобили, идващи от ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Брянска“ в посока бул. „Априлов“, ще се движат по ул. „Юрий Венелин“.

На 22 юни след 09:00 часа линиите на обществения градски транспорт – №3, №13, № 9 и №16, които преминават по улици „Е. Манолов“, „Чардафон“ и „Баждар“, ще се движат по обходни маршрути. До възстановяване на движението временно няма да бъдат обслужвани в двете посоки автобусни спирки „Любовна чешма“ и „Чардафон – разклона“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.