Приключения сред природата на „Узана ден“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Узана ден
Узана ден

„Узана ден“ предстои на 6 август 2016 (събота) от 10 до 17 ч. сред омайната природа на прословутата планинска местност край Габрово. Входът е свободен.

Българска фондация „Биоразнообразие“ и Община Габрово в лицето на Детска природна академия „Узана“ ви канят на изследователски приключения и игри за семейства, еко-творчески работилници, спортни активности, пространство за споделяне на идеи и визии за природата.

Мястото е Посетителски информационен център (Детска природна академия) и хижа „Горски дом”.

Освен с колело или споделено пътуване, за транспорт до Узана може да се ползва редовната автобусна линия – в 9:00 ч. от Автогара-Габрово и в 15:45 ч. от Узана. Има и възможност за уреждане на допълнителен автобус при заявка поне 3 дни преди събитието.

Ела с колелото, пеш или сподели пътуване. Донеси си скейтборда, лентата за ходене, а защо не и еспадрилите. Вземи си китарата, любимата книжка, бележника за рисуване, шалтето или хамака. Подготви се за малко ходене със здрави обувки и раничка или пък за много „бръмчене“ в базовия лагер на работилниците. И не забравяй да си нагласиш нещо вкусно за хапване. Ако пък имаш семейство и деца – включи се и в изследователското приключения за семейства с Академия Узана – споделят организаторите.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.