Приключва проектът за подкрепа на туризма в Габрово, Трявна и Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Проект за подкрепа на туризма в Габрово, Трявна и СевлиевоРезултатите от проекта „Подкрепа за развитие на регионален интегриран туристически продукт в общините Габрово, Трявна и Севлиево“ ще бъдат представени на финална пресконференция на  17 юли 2014 г., от 10:00 часа в Ритуалната зала в Община Габрово. Събитието е отворено за медии, граждани и всички заинтересовани страни.

Кметовете на партньорските общини Таня Христова, инж. Драгомир Николов и д-р Иван Иванов ще споделят подробности за приключилия проект и бъдещите планове за осигуряване на устойчивост на общия имиджов продукт и марка на региона.

В рамките на две години са реализирани редица дейности за подкрепа и увеличаване на интереса към туристическите атракции на територията на трите общини под събирателния образ – „Възрожденските градове“. Слоганът на проекта е „Да се видим в центъра“.

На пресконференцията ще бъдат съобщени данни за постигнатия ръст по отношение на разпознаваемостта на региона и тенденциите за развитие. Разработката на стойност 461 672,67 лв. се финансира от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”.

 

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.