От днес се возим на три нови автобуса в градския транспорт в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

3 нови автобуса тръгнаха от днес в Габрово © Община Габрово

Три нови автобуса тръгнаха днес по линиите на градския транспорт в Габрово, съобщиха от Община Габрово. По проекта за модернизиране на градския транспорт в Габрово трябва да се осигурят общо 14 нови автобуса.

За доставянето на автобусите Габрово Daily информира на 21 юни (вижте повече тук). Автобусите са предоставени на „Общински пътнически транспорт“ ЕООД – Габрово. Превозните средства се задвижват с двигатели на метан и покриват екологичния стандарт EURO 6.

В автобусите има места за хора с двигателни увреждания и майки с колички, оборудвани са с необходимите за целта рампи.  Според информацията от Община Габрово автобусите имат модерни климатични инсталации, USB изводи за зареждане на всякакви мобилни устройства, системи за накланяне и улесняване качването на пътниците.

Проектът за модернизация на градския транспорт в Габрово започна на 22 ноември 2017 г. Какво включва проектът, вижте в статията на Габрово Daily тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.