МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” Севлиево

Трети случай на COVID-19 в Севлиево – медик в болницата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Медицинско лице е третият заразен с COVID-19 в Севлиево. От всички тествани лекари и медицински сестри в Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“, които са били контактни с първия болен от COVID-19 В Севлиево, има една положителна проба. Това съобщи директорът на болницата д-р Пламен Цеков.

„Взети са всички мерки за неразпространение на заразата в лечебното заведение. Колегата ни се чувства добре и е под наблюдение в дома си. Под карантина е, заедно с близките си“, уточни д-р Цеков.

Другите два случая са в стабилно състояние. „Настаненият в болницата 61-годишен мъж диша самостоятелно, лекуваме го по утвърдения протокол и се надяваме да не се стига до усложнения“, добави още д-р Цеков. Съпругата на пациента спазва карантина в домашни условия и не е развила към този момент симптоми.

ОЩЕ ЗА СЛУЧАИТЕ НА COVID-19 В СЕВЛИЕВО

Втори случай на COVID-19 в Севлиево

Първи случай на COVID-19 в Севлиево, болният е в севлиевската болница


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.