Три автобусни линии ще обслужват гражданите в дните на Панаира на народните занаяти в АЕК „Етър“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

13-и Международен панаир на народните занаяти Етър - 2015Община Габрово приканва габровци и гостите на града по време на Международния панаир на народните занаяти, който се провежда от 4 до 6 септември 2015 г. в АЕК „Етър“ да ползват автобусните линии № 1, 10 и 14 на Общински пътнически транспорт, за да се избегнат задръствания и проблеми с паркирането.

Над 100 майстори от страната и чужбина идват за Панаира на народните занаяти в АЕК „Етър“

В указания период автобусните линии № 1, 10 и 14 ще се движат посока кв. Етъра по следните разписания, които може да видите тук. Общински пътнически транспорт е в готовност да включи в транспортната схема допълнителни автобуси при необходимост.

Вижте пълната програма за панаира от 4 до 6 септември 2015 г.

Гражданите, които ще се придвижват с личните си автомобили на 5 и 6 септември т. г. могат да се възползват от осигурените безплатни паркоместа, както следва:

  • кв. Бичкиня, паркинг на фирма „Цератицит” (бивш „Инструмент“)
  • кв. Бичкиня, двор на ОУ „Христо Ботев”

Оттам  до зоната на Панаира придвижването става с градския транспорт. Непосредствено до местата за паркиране има спирки на автобусните линии № 1, 10 и 14.

Карта на безплатните паркоместа и съответните автобусни спирки може да видите тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.