МБАЛ "Д-р Тота Венкова" Габрово © МБАЛ Габрово

ТЕЛК в Габрово спира работа заради болни членове на комисията

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

ТЕЛК към МБАЛ „Д-р Тота Венокова“ АД Габрово временно преустановява работа. Причината е в заболяване на трима от членовете на комисията, съобщават от Регионалната здравна инспекция.

Лицата, призовани за освидетелстване от ТЕЛК за периода 1.04.-14.04.2021 г. ще бъдат уведомени допълнително за насрочване на нови дати.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.