Телефонната кабинка „Gabrovo Social“ продължава да събира послания за града

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Телефонна кабинка на "Gabrovo Social"
Телефонна кабинка на „Gabrovo Social“

Телефонна кабинка за споделяне на послания за Габрово от няколко седмици обикаля различни места в нашия град. Кабинката представлява социален експеримент на СНЦ „Gabrovo Social”, в който всички граждани и гости на града могат да споделят мнението и идеите си на тема „Moята идея за моя град – какво искам да се случи в Габрово през 2016 г.?“.

До сега кабинката беше разположена за няколко дни в централната част на града на ул. „Радецка“, след това се премести пред Дома на хумора и сатирата. Експериментът продължава с пълна сила и до 18 септември 2015 кабинката ще стои пред магазина на „Кауфланд“, където гражданите могат да се отбият и да се присъединят към изследването. Следващата спирка на „социалната кабинка” ще бъде пл. „Възраждане“ на 18 септември 2015 г.

Целта на младежите от „Габрово сошъл” е да събудят гражданската съвест и активността на габровци.

По предварителна информация има доста хора, които са се „осмелили да влязат в кабинката” – има доста смешни коментари, но има и такива, които са сериозни и представляват много добри идеи, които ще бъдат реализирани от СНЦ „Габрово Сошъл” благодарение на будната съвест на габровци – споделят организаторите.

„Цялата информация относно резултатите от експеримента ще разберем много скоро, когато „обиколката” на кабинката приключи и се обобщят резултатите. Заповядайте и бъдете активни! Идеите Ви са важни за града!“ – казват още от „Габрово Сошъл”


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.