Тежка катастрофа край Севлиево © Bulgaria On Air

Човек загина при тежка катастрофа край Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Тежка катастрофа край Севлиево © Bulgaria On Air
Тежка катастрофа край Севлиево © Bulgaria On Air

Човек загина при тежка катастрофа между тир и товарен бус на пътя София – Варна край Севлиево. Инцидентът е станал в местността Тублата около 15:30 ч. на 10 декември 2018 г.

Водачът на тира е в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово с опасност за живота. Загиналият е пътувал в буса, като наличната информация е противоречива – дали става дума за самия шофьор или за пътник.

С часове движението в района на инцидента е затруднено. Причините за катастрофата все още се изясняват.

По информация от БТВ и Bulgaria on air


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.