Габрово и Таня Христова с отличие „Кмет на годината“ в категория „Зелена община“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Габрово и кметът Таня Христова спечелиха отличието „Кмет на годината“ за 2021 г. в категория „Зелена община“ за голяма община.

“Общините сме ключови играчи, тук се случват качествените промени. Оценката от хората е със синхрон с визията ни – да сме зелени, интелигенти, устойчиви. Тя е призвание за нашите усилия и действия, да работим заедно и да преминаваме през зелената и цифрова трансформация. С малки стъпки вървим в тази посока. Важно е да дадем изява на хората, да предлагат решения и да променят нашия живот. “Кмет на годината” позволява добрите примери да са видими и да вдъхновяват”, заяви чрез онлайн включване Таня Христова.

Другите победители в категорията „Зелена община“ са Троян при средните общини и Долна Баня при малките общини.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.