Таня Христова – победител в конкурса „Кмет на годината“ за иновации, наука и образование

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Таня Христова, кмет на Община Габрово

Кметът на Габрово Таня Христова е победителят в категория „Иновации, наука и образование“ на конкурса „Кмет на годината 2017“. Призът е в раздел „Голяма община“. Вотът на гласувалите определи Таня Христова да спечели в съревнование с кметовете на другите големи общини Русе, Добрич, Враца и Пловдив. Конкурсът се организира от портала Kmeta.bg.

Таня Христова беше номинирана общо в три основни категории на петия национален конкурс „Кмет на годината“ при големите общини – „Ефективно управление на проекти“, „Иновации, наука и образование“ и „Tech City“. Призът за ефективно управление на проекти спечели столичният кмет Йорданка Фандъкова, а за Tech city – кметът на Бургас Димитър Николов.

Голямата награда „Кмет на годината 2017” при големите общини спечели кметът на Велико Търново Димитър Панов. „Кмет на гражданите“ при големите общини стана градоначалникът на Стара Загора Живко Тодоров. Церемонията се състоя днес в зала „Джон Атанасов” в „Sofia Tech Park“. Цялата церемония може да гледате тази вечер от 23:15 ч. по БНТ1.

Припомняме ви, че по инициатива на Община Габрово градът ни беше домакин на Седмица на предприемачеството от 19 до 22 октомври, в която се проведоха бизнес конференция и второто издание на Лагер за иновации Gabrovo Innovation Camp.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.