Съставиха акт на полицай с нарушение на пътя по сигнал на гражданин

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Съставен е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата на водач на служебен полицейски автомобил, съобщават от ОД МВР Габрово.

До проверката и наказанието се е стигнало след подаден сигнал от гражданин на 12 май до електронната поща на ОД МВР Габрово.

След проверка е установен водачът на полицейската кола. Нарушението, за което не се конкретизират подробности в информацията от МВР, е било извършено на 12 май в 7:40 часа в района на изхода на град Севлиево, в посока пътен възел „Детелината“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.