Метално сърце за кампанията „Капачки за бъдеще“ вече и на площада в Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Севлиево монтира метално сърце за кампанията „Капачки за бъдеще“ © Община Севлиево

От 11 юли на площад „Свобода“ до Община Севлиево е монтирано метално сърце за събиране на капачки за благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“.

Вече половин година доброволците на  Младежки център – Севлиево и администрацията в Община Севлиево участват в благотворителните кампании за събиране на капачки от пластмасови шишета. Така постепенно се ражда и идеята за изработка на сърце, което да бъде поставено на централно място в града, споделят от Община Севлиево.

Всеки, който подкрепя кампанията „Капачки за бъдеще“, може да се включи, а Община Севлиево се ангажира с редовното разтоварване на сърцето, съхранение на капачките и регулярното им извозване към най-близкия пункт за рециклиране.

Монтираното сърце е и своеобразен призив към севлиевци и гостите на града за намаляване на замърсяването от пластмасови отпадъци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.