XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово

Габрово – домакин на Националния събор на младежкия Червен кръст

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово
XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово

Габрово ще е домакин на Втората сесия на XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст. Близо 120 червенокръстци, представители на младежката организация от цялата страна, ще бъдат в Габрово от 30 март до 1 април 2018 г., съобщават от БЧК.

Откриващото заседание на Националния събор на Българския младежки Червен кръст (БМЧК) ще се проведе на 30 март 2018 г. от 16:30 ч. в Актовата зала на Национална  Априловска гимназия – Габрово с любезното домакинство на Областната организация на БЧК – Габрово.

140 червени и бели балони ще отбележат 140-годишнината на БЧК

На 31 март 2018 г. всички гости и делегати на Националния събор ще се включат в символично отбелязване на предстоящата 140-годишнина на Български Червен кръст чрез пускането на 140 червени и бели балони, символизиращи основните цветове на емблемата на организацията.

В заседанията на Националния събор ще участват председателят на БЧК акад. Христо Григоров, председателят на Областната организация д-р Георги Шандурков, генералният директор на БЧК д-р София Стоименова, зам.-генералният директор д-р Славита Джамбазова, директорът на Секретариата на ОС на БЧК – Габрово г-н Стефан Стойчев, партньори и съмишленици  на организацията.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.