Изтича срокът за местните данъци и такси

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Изтича срокът за внасяне на втора (последна) вноска за плащане на местните данъци и такси за 2021 г., припомнят от Община Габрово.

До 01.11.2021 г. всяко физическо и юридическо лице може да плати своите задължения в пълен размер – на касите на дирекция „Местни данъци и такси“, всеки делничен ден от 8.15 – 16.30 часа, без прекъсване; по банков път; чрез пощенски запис; виртуален ПОС терминал или чрез касите на „Изи пей“ в цялата страна.

Община Габрово напомня, че задълженията за местни данъци и такси могат да бъдат проверени и на сайта на администрацията, като за целта предварително трябва да се знае входящ номер на декларация за придобито имущество. Справка може да се извърши и с валиден електронен подпис или ПИК код, издаден от НАП.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.