Кметът на Габрово Таня Христова ще отговаря на въпроси на граждани

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Таня Христова

Кметът на Габрово Таня Христова ще отговаря на въпроси на граждани, както и ще изслуша мнения и предложения, отправени към нея. Публичното събитие ще бъде на 20 февруари от 17:30 ч. в Ритуалната зала на Община Габрово. Може да изпращате предварително въпроси и на имейл адрес: protocol@gabrovo.bg.

Това стана ясно от съобщение, разпространено в социалната мрежа Facebook от отдел „Протокол и връзки с обществеността“ на Община Габрово.

Ето и самото съобщение:

Поради естеството на своите ангажимента, кметът на Габрово г-жа Таня Христова няма възможност да се включва активно в дискусиите в социалната мрежа и да отговаря на поставените въпроси, но ангажирано следи темите и проблемите, дебатирани в тях.

По този повод г-жа Таня Христова кани на среща разговор всички, които желаят да отправят въпроси към нея или да изразят мнения и предложения, на 20 февруари 2019 г. /сряда/ от 17:30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Предварително може да изпращате своите въпроси към кмета на Габрово на адрес: protocol@gabrovo.bg.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.