Площад "Марсел де Бископ" в Габрово © Община Габрово

Днес е спряно движението на МПС в района на площада пред жп гарата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Площад "Марсел де Бископ" в Габрово © Община Габрово
Площад „Марсел де Бископ“ в Габрово © Община Габрово

На 20 май 2019 г., в рамките на работния ден, ще бъдат затворени за движение на пътни превозни средства ул. „Брянска“ и ул. „Христо Смирненски“ в участъка от ул.“Ивайло“ до Колелото на пл. „Белорусия“, съобщават от Община Габрово. Причината е в реконструкцията на предгаровия площад.

За обходни маршрути и в двете посоки могат да се използват направленията: ул. „Ивайло“ – ул. „Александър Стамболийски“/ул. „Орловска“ и ул. „Д-р Никола Василиади“ – ул. „Орловска“.

За промените, касаещи обществения транспорт и автобусните спирки, ще бъде поставена допълнителна информация. Информация може да получите също и от диспечерите на Общински пътнически транспорт – Габрово на тел.: 066 /80 69 49.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.