Временно се спира автобусната линия Севлиево – Велико Търново

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Временно се преустановява изпълнението на автобусната линия Велико Търново – Севлиево от ЕТ „ИНТИМ – Снежана Нукова“ – Севлиево, съобщават от местната администрация.

Решението влиза в сила от 23.11.2020 г. за часовете на тръгване, както следва: 8:30 ч. и 11:30 ч. от автогара Севлиево; 10:00 ч. и 15:20 ч. от автогара Запад Велико Търново.

Общинският кризисен щаб в Севлиево е одобрил внесеното предложение от фирма ЕТ „ИНТИМ – Снежана Нукова“ – Севлиево за временно преустановяване на автобусите поради силно намаления пътникопоток в резултат на усложнената епидемична обстановка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.