Монтираха соларно съоръжение тип пейка в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Специално соларно съоръжение – дървена арка с две пейки – вече е монтирано в зоната до блок Дунав в Габрово, съобщават от местната администрация. Дизайнът на съоръжението е специално създаден за нашия град.

По информация на Община Габрово изграденото съоръжение е оборудвано със соларни панели, които ще осигурят захранването на сензорите в изградените нови подземни контейнери за отпадъци. Освен своята практична функция соларното устройство предлага места за сядане и 8 бр. изходи за захранване на мобилни устройства.

Соларно съоръжение до блок Дунав в Габрово. Снимка: Община Габрово

Предстои разполагането и на второ соларно съоръжение, но на крайречната улица „Аврам Гачев“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.