Снимката - победител в кампанията "Зелено Габрово". Автор: Нина Митева - директор на ОУ "Ран Босилек"

Снимка от ОУ „Ран Босилек“ победи в конкурса към кампанията „Зелено Габрово“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката - победител в кампанията "Зелено Габрово". Автор: Нина Митева - директор на ОУ "Ран Босилек"
Снимката – победител в кампанията „Зелено Габрово“. Автор: Нина Митева – директор на ОУ „Ран Босилек“

Снимката – победител в кампанията „Зелено Габрово“ е на Нина Митева – директор на ОУ „Ран Босилек“, съобщават от Община Габрово. 8 училища в Габрово се включиха в кампанията „Зелено Габрово“ на 30 и 31 октомври 2017 г. и засадиха декоративни дървета и храсти в училищните дворове в Габрово.

Центърът за работа с доброволци към Община Габрово награди победителя в кампанията, организирана от Община Габрово и общинското звено „Озеленяване“. Екипът на Центъра връчи на Нина Митева благодарствена грамота от кмета на община Габрово Таня Христова и награда, предоставена съвместно от Областен информационен център – Габрово и общинско звено „Озеленяване“.

В конкурса за снимка се включиха НУ „Васил Левски“, ОУ „Ран Босилек“, ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Неофит Рилски“ и Цветомир Хаджииванов. На останалите участници ще бъдат връчени благодарствени грамоти от кмета на Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.