НИМХ: Идват значителни снеговалежи в област Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Оранжев код за снеговалежи и силен вятър е обявен за 27 февруари за област Габрово, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Според НИМХ се очакват значителни валежи от сняг. Ще се образува снежна покривка. Ще духа силен североизточен вятър и по проходите ще има снежни виелици. Валежите продължават и през нощта срещу понеделник, 28 февруари. Очакваното сумарно количество снеговалежи е 40-60 мм.

Снегът ще продължи с различен интензитет до сряда – 2 март. Температурите ще бъдат от – 5 до 4 ℃.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.