Дом на хумора и сатирата в Габрово

Сменят светофарите до Дома на хумора, движението ще бъде ограничено

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Предстои подмяна на светофарните секции на кръстовището при Дома на хумора и сатирата, съобщават от Община Габрово.

Движението на моторни превозни средства ще бъде ограничено по ул. „Д-р Никола Василиади“ – в участъците от  ул. „Брянска“ до ул. „Орловска“ и от ул. „Брянска“ до ул. „Станционна“. Ограничението ще важи за периода от 9:00 часа на 12.10.2019 г. /събота/  до 17:00 часа на 16.10.2019 г. /сряда/. Движението по ул. “Брянска“ ще се извършва в една лента за всяка от посоките.

Измества се маршрутът на автобусни линии 8, 8А и 20, които ще преминават по ул. „Стефан Караджа“. По тези линии няма да се обслужва спирката на ул. “Брянска“ в близост до ПТГ „Д-р Никола Василиади“.

За промените, свързани с градския транспорт, на автобусните спирки ще бъде поставена допълнителна информация. Информация може да бъде получена също и от диспечерите на Общински пътнически транспорт – Габрово на тел.: 066 /80 69 49.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.