Силният вятър събори и коледната елха на площада в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Силният вятър събори и коледната елха, разположена на площад „Възраждане“ в Габрово. За днес, 12 декември, е обявен жълт код за силен вятър в област Габрово, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Светлините на коледната елха в Габрово бяха запалени на 6 декември.

Припомняме, че заради силен вятър дървета паднаха и препречиха пътя от Габрово към Казанлък. Временно снощи Шипченският проход беше затворен за движение на МПС.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Общество

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.